Uslovi

Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano: 22.02.2019

Smart Net System održava ovaj website (Usluga).

Osnovno

Ova stranica vas obaveštava o našim politikama koje se odnose na prikupljanje, korišćenje i otkrivanje ličnih informacija kada koristite našu uslugu.

Vaše podatke nećemo koristiti niti deliti ni sa kim, osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Mi koristimo vaše lične podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korišćenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u skladu sa ovom politikom. Osim ako je drugačije definisano u ovoj politici privatnosti, termini korišćeni u ovoj politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim opštim uslovima korišćenja, dostupnima na https://smartnetsystem.net/opsti-uslovi-koriscenja/

Prikupljanje i upotreba informacija

Dok koristite našu uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Informacije koje se mogu identifikovati lično (“Lične informacije”) mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

  • Ime
  • Email adresu

Podaci o dnevniku

Prikupljamo informacije koje vaš pretraživač šalje kada posetite našu Uslugu (“Podaci o dnevniku”). Podaci o dnevniku mogu da sadrže informacije kao što su adresa internet protokola računara (“IP”), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje mogu uključivati i anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa web lokacije i čuvaju se na hard disku vašeg računara.

Mi koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete uputiti Vašem pretraživaču da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Provajderi

Možemo zaposliti treća lica i pojedince kako bi olakšali našu usluge, pružili usluge u naše ime, izvršili usluge ili kako bi nam pomogli u analizi načina na koji se koristi naša usluga.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo da bi izvršavali ove zadatke u naše ime i obavezni su da ih ne otkriju ili koriste za bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Sigurnost vaših ličnih informacija nam je važna, ali zapamtite da ni jedan način prenosa putem Interneta, ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi ka drugim sajtovima

Naš servis može da sadrži linkove na druge sajtove koje mi ne koristimo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na sajt treće strane. Savetujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.

Mi nemamo kontrolu nad, i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje lokacije ili usluga trećih strana.

Dečija bezbednost

Naša usluga se ne obraća nikome ispod 18 godina (“Deca”).
Mi ne prikupljamo svesne informacije od dece mladje od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je Vaše dete dalo lične podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da je dete mlađe od 18 godina dalo osobne podatke, odmah ćemo izbrisati takve informacije sa naših servera.

 

Usklađenost sa zakonima

Mi ćemo otkriti vaše lične podatke kada smo primorani od strane zakona ili sudskog poziva.

Možemo povremeno ažurirati našu Politiku privatnosti. Obaveštavamo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Preporučujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promena. Izmene ove Politike privatnosti su efektivne kada su objavljene na ovoj stranici.

 

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, kontaktirajte nas.

Close Menu